Hoofdtrainer Edwin Grünholz en zijn assistent Mourad Mghizrat blijven ook volgend seizoen verbonden aan voetbalvereniging Quick Boys. De clubleiding heeft deze week een akkoord bereikt met het tweetal.

Met de contractverlenging van het tweetal wordt de continuïteit in de technische staf van het eerste elftal gewaarborgd. Daarnaast zal Albert van Oosten ook in het seizoen 2021-2022 de rol van teammanager bij de blauw-witten blijven uitoefenen.

Grünholz (51) gaat daarmee zijn derde voetbaljaar in bij de blauw-witten. Onder leiding van de bevlogen Haagse oefenmeester maakte Quick Boys vorig seizoen haar entree in de Tweede Divisie. Het debuutjaar van de promovendus kenmerkte zich door vallen en opstaan en werd abrupt beëindigd vanwege de coronacrisis. De start van het huidige voetbalseizoen verliep voortvarend voor de formatie van Grünholz met een klassering in de top als gevolg. Ook werd het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker bereikt door in de kwalificatie op overtuigende wijze af te rekenen met Roda’46 (5-0).

Comments

comments

DELEN