Bestellen in Katwijk is live. Een nieuwe website waarop restaurants in Katwijk zich – gratis – kunnen aanmelden om duidelijk te maken dat ze eten bezorgen of laten afhalen. Johan Zuijderduin van Bestellen in Katwijk: ‘Wij zijn het initiatief gestart omdat wij vonden dat er in Katwijk nog geen platform was voor de bedrijven waar ze zich aan kunnen melden voor een goed en duidelijk overzicht van alle bezorg en afhaal mogelijkheden in Katwijk en om de lokale ondernemers een handje te helpen in deze tijd.’

Zo geschiedde. De twee bedrijven AtSea Design & Media en Black Sheep Design sloegen de handen ineen en lanceerde een platform met de logo’s van zo veel mogelijk bedrijven in Katwijk, ‘deze logo’s linken door naar de website of naar de menukaart van de bedrijven.’

Bedrijven kunnen zich nog steeds aanmelden via de mail. info@bestelleninkatwijk.nl. De website is te bezoeken via www.bestelleninkatwijk.nl.

Comments

comments

DELEN