De duinen bij Quick Boys en het gebied bij VV Katwijk worden als verboden gebied verklaard tijdens thuiswedstrijden van de eerste elftallen van Quick Boys en Katwijk. Met die maatregel komt de Veiligheidsregio Hollands Midden op verzoek van burgemeester Visser.

Afgelopen zaterdag stonden tientallen fans met vuurwerk in de duinen om een glimp op te vangen van de wedstrijd aldaar. ‘Er is niets gebeurd verder, maar er zijn nieuwe maatregelen waarin staat dat publiek bij wedstrijden niet welkom is,’ zegt burgemeester Visser. ‘Publiek komt er wel, en dat staat in de duinen.’

Ingegrepen is er zaterdag niet, omdat de mensen 1,5 meter afstand hielden, maar het is niet gewenst. ‘Hier moeten we wel op acteren, dit is niet de bedoeling.’ Burgemeester Visser heeft nog wel een tip. ‘Blijf thuis en kijk naar de televisie.’

Comments

comments

DELEN