De gemeente Katwijk gaat een coördinator parkeergarages aanstellen om de kwaliteit van de parkeergarages te verbeteren. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten. Op dit moment wordt de coördinatie gedaan door extern ingehuurde medewerkers, dat werkt niet optimaal.

Medewerkers van de Maregroep en Ampliar lopen dagelijks tegen zaken aan die ze niet zelfstandig opgelost krijgen, of waarbij bijsturing nodig is als het gaat over klantgerichtheid. Ook is er een aantal administratieve taken die door de coördinator wordt afgehandeld. Een medewerker van de gemeente ondersteunt de coördinator op basis van een ‘klus’, maar in de praktijk blijkt het een full time job te zijn.

Met een coördinator in dienst van de gemeente Katwijk denkt de gemeente de kwaliteit te verhogen. Het gaat om een pilot van 1 jaar, maar bij succes en definitieve aanstelling.

Comments

comments

DELEN