Begin januari kwam er voor de Katwijkse jeugd en hun ouders een einde aan de kerstvakantie en begonnen de scholen weer. Helaas betekende dit thuis online lessen volgen. Niet fijn voor de kinderen, een hele toer voor ouders en ook op de scholen wordt alles uit de kast gehaald om het contact met leerlingen niet te verliezen. Om de medewerkers op basisscholen een hart onder de riem te steken bracht D66 Katwijk op alle Katwijkse basisscholen een nieuwjaarsgroet met iets lekkers voor in de lerarenkamer.

We kijken terug op een bijzonder jaar dat een grote impact had op onder meer het onderwijs en veel van de scholen heeft gevraagd. Maar is er als we vooruitkijken ook positief nieuws voor de Katwijkse scholen? Wat D66 Katwijk betreft staat 2021 in het teken van de nieuwe onderwijsagenda van de gemeente Katwijk. De onderwijsagenda komt er op aandringen van D66 Katwijk.

Scholen vormen de toekomst van Katwijk
D66 Katwijk wil dat voor ieder kind gelijke kansen worden gecreëerd. Uitmuntend, passend en bereikbaar onderwijs voor elk kind staat hier aan de basis. Ook vinden we dat innovatie in het onderwijs door de gemeente gesteund en gefaciliteerd moet worden. We hopen in de onderwijsagenda brede samenwerking te zien met verenigingen en culture instellingen. Scholen en verenigingen vormen immers de toekomst van Katwijk.

Comments

comments

DELEN