Het Openbaar Ministerie sluit nieuwe aanhoudingen in de zaak overval Kleen niet uit. De politie is druk bezig met het onderzoek. De drie eerder aanhouden verdachten zitten nog vast. Het voorarrest is verlengd.

De eigenaar werd op 20 november vorig jaar in de Voorstraat een schedelbreuk en een gebroken knieschijf geslagen. De overval op klaarlichte dag had grote impact op Katwijk aan Zee.

Twee overvallers kwamen de winkel binnen en bedreigde het personeel met een vuurwapen. De eigenaar verdedigde zich en raakte zwaargewond. Omstanders kregen ook een wapen in het gezicht gericht. Twee personen werden kort na de overval aanhouden. Eén is herkent op de camerabeelden. Het gaat om twee Amsterdammers van 22 en 27 jaar.

De politie heeft het vermoeden dat de derde persoon die is aangehouden de overvaller is die de eigenaar heeft geslagen. Verder onderzoek moet dat uitwijzen.

Comments

comments

DELEN