De commissies van de gemeenteraad van Katwijk komen donderdagavond niet bijeen. Door een probleem met de ventilatie. Die is vereist om de paar medewerkers van de gemeente die wel fysiek op het gemeentehuis aanwezig zijn, van frisse lucht te voorzien.

Vanwege het coronavirus zijn vergaderingen digitaal, toch moeten er enkele personen op het gemeentehuis zijn om het technisch op orde te maken. Zonder luchtverversing kan dat niet corona-proof. ‘Ventilatie is vereist voor een veilige werkomgeving.’

De burgemeester houdt de vergaderzalen daarom vanavond gesloten. Een alternatief is op deze korte termijn niet beschikbaar. De vergaderingen vervallen vanavond. Het streven is om de vergaderingen te houden op donderdag 21 januari.

Op de agenda stonden de vorming van de streekomroep, afvalinzameling en duurzaamheidsagenda.

Comments

comments

DELEN