Valkenburgers zijn een crowdfunding gestart om Hoekstra Wheels te ondersteunen na de verwoestende brand van zondagavond. Inmiddels is ruim drieduizend euro opgehaald.

De zaak brandde zondagavond tot de grond toe af. Rond half tien brak brand uit aan de Torenvlietslaan, naast de brandweerkazerne. De brandweer kon, ondanks opschaling naar zeer grote brand, niet voorkomen dat het pand volledig werd verwoest.

‘Een vreselijk drama’, laat Hoekstra Wheels weten op social media. ‘Ook voor omliggende bedrijven die daardoor ook schade geleden hebben. En helaas ook een aantal in reparatie zijnde fietsen scooters etc. Wij gaan zo snel als mogelijk oplossingen zoeken om deze problemen op te lossen.’

Vanuit het dorp en de omgeving komen inmiddels honderden steunbetuigingen binnen.

Comments

comments

DELEN