Het RTV Katwijk-programma De Liedjesloterij bestaat één jaar en dat gaan we vieren met een 24-uurs marathonuitzending ten bate van De Voorraadkast. Onder het motto: We maken van De Voorraadkast een Voorraadschuur, gaan we op vrijdag 26 maart en zaterdag 27 maart een heuse Liedjesloterij Mega Marathon uitzenden om geld in te zamelen en elke cent komt ten goede aan De Voorraadkast. Meedoen/doneren is simpel!

Voor de mensen die De Liedjesloterij nog niet kennen: het programma is elke zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur te beluisteren bij RTV Katwijk en het ontstond toen de sport vanwege corona stil kwam te liggen. Het concept is simpel: een bingomolen met 75 nummers, een lijst met 75 pareltjes uit de popmuziek en veel lol en gekkigheid door de makers: Marcel van der Vijver en Henk Kasius als presentatoren, ondersteund door Knoppenmagiër Jacques Ahlers en Stagiair Rutger Ouwehand. De muzieklijst wordt wekelijks gevuld door aanvragen van de luisteraars.

Tijdens de Liedjesloterij Mega Marathon gaan we dat op een iets andere manier doen. Op onze website liedjesloterij.nl staat een lijst met maar liefst 750 nummers. Voor een bedrag van 5 Euro kun je één van die nummers kopen voor onze Mega Marathon. Wil je wel doneren, maar wil je geen nummer uit de lijst kiezen, kan dat natuurlijk ook! Wil je een plaat die niet op onze lijst staat? Voor het bedrag van 25 Euro heb jij de vrijheid om een nummer toe te voegen aan de lijst. Check voor alle mogelijkheden liedjesloterij.nl.

Tijdens de Liedjesloterij Mega Marathon zullen er ook nog andere acties opgezet worden, hou daarvoor onze website liedjeloterij.nl en via Twitter @liedjesloterij in de gaten. Vrijdagavond om 18.00 uur start onze actie.

Help ons mee en We Maken Van De Voorraadkast Een Voorraadschuur.


Op de foto van links naar rechts: Henk Kasius, Jacques Ahlers en Marcel van der Vijver.

Comments

comments

DELEN