Het recent aangelegde fietspad in het Ridderbos moet hersteld worden door de aannemer. Dat blijkt uit antwoorden op vragen van de SGP. Door de vorst in februari is de toplaag van het fietspad beschadigd geraakt. Dit blijkt te komen door problemen met de aanhechting van de primer op de betonweg.

De SGP stelde begin maart vragen over de situatie. SGP-raadslid Dirk Remmelswaal: ‘Het kan toch niet zo zijn dat bij de eerste de beste vorstperiode de toplaag van het fietspad zo beschadigd wordt? Helderheid hierover is van groot belang omdat ook elders in de gemeente inmiddels volop beton wordt gebruikt bij de aanleg van nieuwe fietspaden.’

Die helderheid is er nu, problemen met de aanhechting. De aannemer gaat het probleem verhelpen, en staat ook de komende vijf jaar garant.

Comments

comments

DELEN