In het opsporingsprogramma Team West van dinsdag is een zaak te zien waarin een 23-jarige man op de Grent in Noordwijk knock-out wordt geslagen.

De mishandeling gebeurde op donderdagavond 20 oktober vorig jaar. Het slachtoffer is samen met collega’s en vrienden in één van de cafés aan de Grent. Om 02.00 uur ’s nachts is op bewakingsbeelden te zien dat er wat geduw en getrek ontstaat tussen een groep.

Het slachtoffer weet zelf niet precies wat er gebeurd, maar op camerabeelden is te zien dat hij een hele harde klap krijgt, daardoor met zijn hoofd op een stoeprand terecht komt en bewusteloos raakt.

Hij weet nog dat hij wat rondliep op de Grent en iemand aansprak waarvan hij dacht dat hij hem kende. Het volgende moment dat hij zich kan herinneren, is dat er mensen om hem heen staan die vragen hoe het met hem gaat en hem vertellen dat de ambulance onderweg is.

Het slachtoffer wordt naar het ziekenhuis gebracht met een gat in zijn achterhoofd, een hersenschudding, een gezwollen kaak en een gescheurde mond. De dader loopt vervolgens rustig weg.

Heb je iets gezien op 20 oktober vorig jaar op de Grent in Noordwijk? Bel dan de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000

Comments

comments

DELEN