Dinsdag bezocht 3FM-DJ Jorien Renkema Katwijk aan Zee. In de gemeente is ze actie gaan voeren voor 3FM Serious Request. Katwijkers hielpen haar door zelf ook een actie op te zetten: een levende autowasstraat in de Badstraat.

De organisatie had de actie aangemeld op 3FM.nl/katwijk. Vijf jaar geleden werd een levende autowasstraat georganiseerd in de Badstraat. Dit bleek voor herhaling vatbaar! Dinsdagmiddag konden inwoners hun auto laten wassen ter hoogte van de Etos. Van 16.00 tot 19.00 uur stonden diverse wasploegen klaar, onder leiding van RMM.

Actie bedenken en uitvoeren
Jorien is bij verschillende actievoerders in Katwijk aan Zee langs geweest om live in de uitzending verslag te doen. In het item Jorien brengt actie gaat de 3FM DJ elke dag bij een gemeente langs, waar nog bijna geen acties voor 3FM Serious Request zijn opgezet. Jorien helpt deze plaatsen een handje door met de locals toffe acties te bedenken en deze uit te voeren. Van een Serious Request kerstmarkt tot een spectaculair dorpsfeest: niets is Jorien te gek.

Cheque overhandigen
3 FM DJ Jorien Renkema gaat elke dag dat het Glazen Huis in Breda actief is, op bezoek bij een gemeente ergens in Nederland om ter plekke actie te maken, en zo geld in te zamelen voor Serious Request. Zo werd Katwijk afgelopen dinsdag ‘overvallen’ door Jorien en haar 3FM team. Tussendoor schakelde ze over naar de DJ’s in het Glazen Huis in Breda. Op 24 december mogen vier uitgekozen gemeenten in Breda hun cheque overhandigen. Ook Katwijk behoort tot deze vier.

Foto: Archief. Levende wasstraat in 2011.

Comments

comments

DELEN

1 REACTIE

Comments are closed.