In de week van 4 – 11 februari biedt K&O diverse activiteiten vanwege haar 40 jarig bestaan. Deze week start op zaterdag 4 februari met een verrassingsconcert (wereldmuziek) in wijkgebouw ’t Zandgat.

Woensdag 8 februari is er een feestelijke dag in het K&O gebouw aan de Sluisweg. ’s Middags een vrolijke poppentheater voorstelling voor de kleintjes. ’s Avonds wordt er een receptie gehouden voor genodigden, de K&O docenten, personeel en vrijwilligers.

Woensdag 8 februari vanaf 20.30 uur is het gebouw aan de Sluisweg ook geopend voor publiek. U bent van harte welkom !  U kunt zelfs deelnemen aan een GRATIS workshop. Er worden deze avond meerdere workshops aangeboden : fotograferen en foto’s maken met je telefoon, lachyoga, tekenen mozaïek en origami. Aanmelden voor een gratis workshop kunt u door een mail te sturen naar info@kenokatwijk.nl of te bellen naar kantoor. (tel. 071-4016400, geopend op werkdagen van 9.00 – 13.00 uur) Wees er op tijd bij want vol = vol !

Vrijdag 10 februari is er een museumbezoek gepland aan museum Volkenkunde te Leiden. Zaterdag 11 februari sluit K&O de jubileumweek af met een prachtig klassiek concert in de Soefitempel. Kaartverkoop voor de concerten en het poppentheater gaat via de website of aan de balie van het kantoor aan de Sluisweg.

Comments

comments

DELEN