Bent u 60 jaar of ouder? Hebt u meer vrije tijd dan voorheen? Wilt u niet achter de geraniums gaan zitten? Het vrijwilligerswerk in onze gemeente heeft u veel te bieden.

Om u te informeren over de mogelijkheden in het vrijwilligerswerk organiseert Welzijnskwartier Vrijwilligersinformatiepunt de bijeenkomst ZILVEREN KRACHT IS GOUD WAARD. U bent op woensdagmorgen 7 december vanaf 10.00 uur welkom in Zalencomplex Tripodia in Katwijk.

Wat kunt u verwachten? U kunt struinen langs de verenigingenmarkt, luisteren naar interviews, speeddaten met enthousiaste vrijwilligers, ervaringen uitwisselen en genieten van de aanwezigheid van de heren van muziekduo Aerdrijk. Op de verenigingenmarkt kunt u kennismaken met meer dan 20 verschillende organisaties die uw kennis en ervaring goed kunnen gebruiken. Er zijn ook nog verrassende prijzen te winnen met uw toegangsvoucher!
De ochtend wordt rond 12. 30 uur afgesloten met een lekker bakje snert!

Komt u ook? In de avond worden ook weer de gemeentelijke vrijwilligersprijzen uitgereikt. Een datum om vrij te houden dus, woensdag 7 december!

Als u wilt komen, geef dit dan even aan ons door. Dan weten wij hoeveel soep er gemaakt moet worden! Aanmelden kan tot uiterlijk 30 november a.s. bij: Welzijnskwartier VIP, Callaoweg 1 in Katwijk. Telefoon: 071 – 40 33323. Emailadres: vip@welzijnskwartier.nl Vermeld wel even dat het gaat om Zilveren kracht is GOUD waard! Tot woensdag de 7e!

Comments

comments

DELEN