OEGSTGEEST – Op de A44 bij Oegstgeest is zaterdagmiddag een 11-jarige jongen zwaar gewond geraakt nadat hij werd aangereden op de snelweg. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het benzinestation Elsgeest.

De melding kwam om 16.15 binnen bij de meldkamer. Daarop zijn drie ambulances ter plaatse gestuurd en de traumahelikopter.

De traumahelikopter is geland op de A44. De officier van dienst geneeskunde is ook ter plaatse gekomen. Hij of zij coördineert de hulpverlening meer meerdere slachtoffers.

Mogelijk meerdere gewonden
Naast het jongetje van 11 jaar dat aangereden werd, wordt ook melding gemaakt van andere gewonden. Op dit moment is dat niet te bevestigen. De traumahelikopter landde om 17.00 uur op het LUMC in Leiden. Het jongetje is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht

A44 dicht
In eerste instantie sloot de politie de hele snelweg af. Om 17.00 uur kon de snelweg richting Den Haag weer open. Verkeer richting Amsterdam moet omrijden via de A4. Voor veel weggebruikers kwam dat advies te laat, er ontstonden lange files op lokale wegen.

De politie doet nu onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Hoe lang de snelweg dicht blijft, is onduidelijk.

Comments

comments

DELEN

1 REACTIE

Comments are closed.