Kent u dat ook? Thuis zittende aan de keukentafel worden net voor het eten nog even de actualiteiten met elkaar besproken. Er wordt gereageerd, vaak ook stevig gediscussieerd, over wat er lokaal en regionaal speelt in de samenleving. ,,Ik begrijp er niks meer van!” en ,,Moeten ze mij vragen, ik weet wel hoe ze dat moeten aanpakken!” zijn vaak de heerlijke oneliners die dan aan menig Katwijkse keukentafel te beluisteren zijn. Daarom nodigen we u uit om met uw reacties aan te schuiven aan onze keukentafel in dit nieuwe live radioprogramma. Vanaf woensdag 2 september kunt u elke maandag, woensdag en vrijdag van 17.00 – 18.00 uur aanschuiven aan de keukentafel bij RTV Katwijk.

Dat kan door in te bellen naar 071-4013551, of misschien staat uw gaststoel wel klaar aan onze keukentafel bij een bepaald onderwerp. Elke uitzending zullen twee vaste presentatoren, wat te denken van Jan de Bruin, Jean Rooker, Jaap Schaap, Hans Pley en Gerard Bol, scherp maar altijd met respect reageren op wat hen is opgevallen in Katwijk en omgeving. Waarom is dat zo? Wie heeft het bedacht? Wat kost het? Heb jij dat ook gehoord? Wie gaat dat betalen? Zomaar wat vaste vragen die aan onze keukentafel in de studio worden gesteld. Met een scherpe en kritische blik wordt elk onderwerp aangevlogen.

Wat vind jij ervan?Luisteraars kunnen inbellen, maar de presentatoren gaan zeker ook op zoek naar de mening van de Katwijker. Iedereen kan spontaan live worden gebeld, voor meer informatie, bevestiging of ontkenning van geruchten en meer. Soms is er een deskundige aan tafel, een vaste columnist kan opduiken, wie weet is er een leuke quizvraag en alles natuurlijk voorzien van unieke muziekkeuzes. Luister dus mee naar onze keukentafel. Dan heeft u in ieder geval bij het avondeten een gaaf gesprek aan tafel. Uitzending gemist? Op de website www.rtvkatwijk.nl is alles na afloop terug te beluisteren. Noteer woensdag 2 september 17.00 uur dus alvast in de agenda!