Aan de Keukentafel!

“Aan de keukentafel!” is een live interactief radioprogramma.

Kent u dat ook? Thuis zittende aan de keukentafel worden net voor het eten nog even de actualiteiten met elkaar besproken. Er wordt gereageerd, vaak ook stevig gediscussieerd over wat er lokaal en regionaal speelt in de samenleving.

“Ik begrijp er niks meer van!” en “Moeten ze mij vragen, ik weet wel hoe ze dat moeten aanpakken!” zijn vaak de heerlijke oneliners die dan aan menig Katwijkse keukentafel te beluisteren zijn. Daarom nodigen we u uit om met uw reacties aan te schuiven aan onze keukentafel in dit live-radioprogramma.

U kunt u elke woensdag van 17.00 – 18.00 uur aanschuiven aan de keukentafel bij RTV Katwijk. Dat kan door in te bellen naar 071-4013551 of misschien staat uw gaststoel wel klaar aan onze keukentafel bij een bepaald onderwerp.

Elke uitzending zullen twee vaste presentatoren, wat te denken van Jan de Bruin, Jean Rooker en Jaap Schaap, scherp maar altijd met respect reageren op wat hen is opgevallen in Katwijk en omgeving.
Waarom is dat zo? Wie heeft het bedacht? Wat kost het? Heb jij dat ook gehoord? Wie gaat dat betalen?
Zomaar wat vaste vragen die aan onze keukentafel in de studio worden gesteld. Met een scherpe en kritische blik wordt elk onderwerp aangevlogen.

Uitzending gemist

Aan de keukentafel wordt iedere woensdag uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur.
woensdag 21 september 2022 – 17:00 uur woensdag 14 september 2022 – 17:00 uur