De A44 vanuit de richting Amsterdam heeft via de afrit Oegstgeest/Rijnsburg (7) vanaf 22 juli 2016 (na de ochtendspits) een directe aansluiting op het Royal FloraHolland complex. Door de nieuwe afrit zal er minder vrachtverkeer in de bebouwde kom van Oegstgeest en Rijnsburg rijden. Hierdoor nemen de leefbaarheid en verkeersveiligheid in de omliggende woonwijken toe.

Deze speciale aansluiting voor verkeer van en naar de bloemenveiling leidt tot een betere bereikbaarheid van Royal FloraHolland en de 180 handelsbedrijven op het terrein.

De nieuwe afrit is alleen bestemd voor verkeer van en naar Royal FloraHolland en de andere bedrijven op het terrein. Bestuurders van voertuigen die bijvoorbeeld Katwijk of Oegstgeest als bestemming hebben, kunnen gebruik blijven maken van de bestaande routes.

Comments

comments

DELEN

3 REACTIES

  1. Omdat rtvkatwijk geen onafhankelijk medium is. Wordt vooral gesubsidieerd door overheid. Ook mis ik bronvermelding bij of de auteur van een artikel. Een basiscursus journalistiek zou wellicht raadzaam zijn.

    • Voor het eerst met huig eens. Het zou RTV sieren om een journalistieke cursus te volgen. GeenStijl is nog geloofwaardiger dan deze amateurzender!

  2. Waarom neemt RTV klakkeloos het verhaal van de gemeente katwijk over? Er komt echt niet minder vrachtverkeer door de kern van Rijnsburg! En de veiligheid in de Brouwerstraat word door deze op/afrit niet ver groot!! Het verkeer van en na de A44 vanaf Flora komt nl niet door de kern van Rijnsburg/Brouwerstraat.
    Kortom weer het zoveelste fabeltje van de gemeente katwijk.

Comments are closed.