Wie is: Bart van der Pol

Beroep

Tot voor kort werkzaam geweest als technisch beleidsmedewerker bij de provincie Zuid-Holland. Tegenwoordig geniet hij van zijn welverdiende rust

Vrije tijd

In zijn vrije tijd is hij meestal bezig met zijn grote hobby “de countrymuziek”. In de wereld van de countrymuziek is hij zeker geen onbekende. Hij was voorzitter van de Stichting Country Music Promotions “Rijn- en Bollenstreek”. Als zodanig organiseerde hij veel countryconcerten en dansavonden. Hij heeft contacten met diverse organisatoren, managers en artiesten. Hij is lid van de Amerikaanse Country Music Association (CMA), de Dutch Country Music Association (DCMA).

Werkzaamheden bij RTV Katwijk

Naast het presenteren van zijn programma verricht hij ook nog andere activiteiten bij de RTV Katwijk. Hij is bestuurslid Algemene Zaken van RTV Katwijk. Hij houdt zich daarbij vooral bezig met de juridische aspecten en vergunningen. In zijn portefeuille heeft hij ook het beheer van de radiostudio en de zender met de zendmast. Verder is hij de vice-voorzitter van de vereniging.

Foto’s

Change of Key met Jody Booth & Doug Deforest bij RTV Katwijk

 

Stephen A Love speelde in de band van Ricky Nelson Hij kwam in de studio van RTV Katwijk om zijn nieuwe single te promoten en speelde enige nummers live.

 

 

Bart trok naar Klaaswaal voor een Interview met Todd Fritsch

 

Fayssoux zingt op vele CD’s van grote artiesten mee en was samen met Kevin Lynch the gast in de kantine van RTV Katwijk waar zij een live optreden verzorgden.

 

Larry Cordle, de man die het nummer “Murder on Music Row” schreef was voor een optreden in Nieuwkoop. Bart zocht hem daar op, om herinneringen uit Nashville op te halen. In Nashville hadden zij elkaar al eerder ontmoet.