KATWIJK – Zaterdag 9 september stond in het kader van de Actiedag van UNI Katwijk. De opbrengst kwam geheel ten goede aan de realisatie van de verbouw van de UNI-zaal, die sinds jaar en dag gevestigd is aan de Weth. D. Ouwehandstraat te Katwijk.

Na de extreme regen tijdens de voorbereidingen in de vroege ochtend, begon vanaf 10 uur de zon door te breken en kon de Actiedag beginnen.

Een mobiele kraan gevuld met gesponsorde vlaggen in top, trok de aandacht van ontzettend veel bezoekers. In het clubgebouw was een Tweedekansmarkt, werd er gezellig koffie met iets lekkers genuttigd en kon men loten kopen voor het Rad van Avontuur. Dankzij de geschonken prijzen van veel lokale ondernemers, was er voor ieder wat wils te winnen. Buiten werd er volop vis gebakken, haring schoongemaakt en ook de bloemenstal was zeer geliefd. Er werd handgesneden houtwerk verkocht en ook aan de kinderen was natuurlijk ook gedacht. Zij konden zich uitleven op een groot springkussen of een ritje maken met de huifkar.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde dag, met ee opbrengst die boven verwachting is. Voorzitter Henk Sierat is trots op wat er is neergezet: “Dankzij de hele fijne samenwerking met de vrijwilligers van HHK Benjamin en de bijdragen van de vele sponsors, is UNI Katwijk weer een stap dichterbij de verbouwing van het clubgebouw. De lekkages die er vanmorgen nog waren, geven pijnlijk, maar wel goed aan, hoe noodzakelijk het is om dit gebouw onder handen te nemen. Daarnaast voldoet het bij lange na niet meer aan de wensen en eisen van deze tijd. Er zijn geen leskamers of ruimten om ouders netjes te woord te staan. De onderhoudskosten vliegen de pan uit en dat is geld wat de vereniging zou moeten gebruiken om de Katwijkse jeugd kennis te laten maken met muziek”. Dat Katwijk deze vereniging een warm hart toedraagt, is duidelijk geworden. De organisatie bedankt daarom iedereen die op welke wijze dan ook een steentje heeft bijgedragen aan deze succesvolle dag.

Comments

comments

DELEN