Van september tot eind mei zetten vrijwilligers de vrijdagavond in het teken van dansles voor aan mensen met een beperking.

Sjansee bestaat op dit moment uit 50 leden en 20 vrijwilligers. De leden leren allemaal in eigen tempo de diverse dansen zoals Quickstep, Chachacha, Rumba, Engelse wals, Jive, Tango en Paso doble.

Als afsluiting van het dansseizoen organiseren de vrijwilligers een afdansavond voor de leden en hun vrijwilligers. Een feestelijke slotavond waarbij de leden er tiptop uitzien en uiteraard een gezonde dosis spanning hebben om het geleerde aan het toegestroomde publiek te kunnen laten zien.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de afdansavond. De avond is op vrijdag 27 mei in Tripodia. De avond begint om 19:45 uur, de zaal gaat open om 19:15. Entree is gratis.

“Kunt u deze avond slotavond niet bijwonen maar heeft u wel interesse in vrijwilligerswerk? Kom dan eens kijken op één van onze reguliere dansavonden: vrijdagavond van 19:30 tot 21:45 in Tripodia of stuur een mail naar dansclubsjansee@hotmail.com . Nu hebben we bijna vakantie, maar vanaf september bent u van harte welkom!”

Comments

comments

DELEN