KATWIJK – Mevrouw E. Maat en de heer R. Th. Mudde zijn per 1 juli 2017 benoemd als lid van de raad van toezicht van Alrijne Zorggroep.

Zij vervullen de vacatures die ontstaan zijn na het vertrek van de heren L.A.S. van der Ploeg en A.F.I. Bannenberg. Met deze nieuwe leden is de raad van toezicht weer op sterkte.

Over de nieuwe leden
Het aandachtsgebied van Ellen Maat is technologische innovatie en ICT. Ze heeft ruime ervaring in de zorg. Ellen Maat is directeur strategie, kwaliteit & innovatie bij zorgorganisatie Cordaan en heeft een toezichtfunctie bij zorgorganisatie De Seizoenen. In het verleden was zij o.a. management consultant, directeur a.i. van NICTIZ en programmadirecteur zorginnovatie & EPD bij ministerie van VWS.

Rob Mudde heeft als aandachtsgebied organisatie- en transitievraagstukken. Dit gebied sluit goed aan op zijn werk als organisatie- en teamcoach bij & partners, bureau voor organisatiecoaching. In het verleden heeft Rob Mudde tien jaar gewerkt bij organisatieadviesbureau Twee of meer en was hij manager bij o.a. KLM, ministerie van Veiligheid en Justitie en KPMG.

Raad van toezicht
De overige toezichthouders zijn:
· Mw. C.C.W. Moolenburgh-Pieper (voorzitter)
· Mw. M.E. de Bruin
· Dhr. J.P. Duijvestijn
· Dhr. T.L.C.M. Groot
· Mw. I.C. Spelt

Comments

comments

DELEN