Op zaterdag 15 juli krijgt Katwijk er een gezellig podium bij. “Talent aan Zee “ wat wordt georganiseerd door muziekschool  House of Music i.s.m. Haringrock. Hier zullen op een sfeer volle manier artiesten op het podium staan die kans maken om door te stromen naar het grote Haringrock podium. Het podium is bedoeld voor singer-songwriters, tribute acts en coverbands. Dit jaar word er gelijk al een bijzondere buitenlandse artiest toegevoegd aan het lijstje. Niemand minder dan Andrew Hagar – de zoon van de wereldberoemde zanger Sammy Hagar, en bekend van o.a. Van Halen en Chickenfoot komt naar Katwijk. Ton Frissen van het organiserende Haringrock wist Andrew te strikken voor dit podium, en bracht hem in contact met House of Music. Wij kende elkaar al een tijdje en ik had persoonlijk contact met Andrew en zijn toenmalige vriendin Kelly Kristofferson –dochter van countryzanger Kris Kristofferson- In een tournee van Andrew en de Kristoffersons dat  in 2016 samen met Willy Nelson door o.a. Scandinavie toerde, heb ik Andrew enthousiast gemaakt over het Haringrockfestival. De uit Californie -USA afkomstige Hagar wil zelf doorbreken zonder de hulp van zijn beroemde vader Aldus Ton Frissen. Op dit moment toert hij met Sammy Hagar & The Circle a cross the usa, maar maakt een tussenstop in Katwijk.

In een interview vertelde zijn vader:
“Ik ben verbaasd en verrast hoe Andrew zijn songs schrijft. Zingen en leren op verschillende instrumenten te spelen voor een groot publiek verbaasd me nog iedere keer. Zijn hardcore metalrock met een acoustic gitaar is verrassend te noemen. Hij toont geen vrees en is een professional. Wanneer ik hem vraag of hij niet nerveus is zegt hij “ a little bit, but it’s nothing like walking into the ring with the guy across from you wanting to hurt you really bad “ Ik ben ook erg trots op mijn zoon – Aldus:Sammy Hagar “.

Talent aan zee vind plaats op zaterdag 15 juli op het Andreasplein en is onderdeel van de vrijmarkt in het centrum. Om 10:45 zal burgemeester Visser de markt openen. Daarna treden diverse bands op. Om omstreeks 11:45 zal Hagar –artiestennaam a.k.a.Drew Hagus- op het podium staan. Voor meer informatie over het totale programma vind u terug op www.h-o-m-.nl

Comments

comments

DELEN