De actieve werkgroep Katwijk –Siegen heeft de band “IN MASCON” aangemeld om het feestje van Haringrock 2016 mee te vieren.

De werkgroep bevordert het contact tussen burgers in de gehele gemeente Katwijk en stad Siegen. Siegen is een middelgrote stad in Duitsland op een kleine 400 km afstand van gemeente Katwijk. Een stad verbonden, door het verleden, met het Huis van Oranje.
De mooie, interessante ‘Alt Stadt’ van Siegen is de moeite van het bezoeken waard.
De band IN MASCON speelt rockmuziek met elementen uit de pop, soul en jazz.
In 2015 brachten zij hun eerste CD uit, genaamd “On and On.”

De bandleden zijn erg enthousiast over hun optreden op Haringrock: “Wij zijn heel blij met de uitnodiging en voelen ons vereerd dat wij uitgerekend op het 30-jarig jubileum van Haringrock mogen spelen. Wij verheugen ons er ook op om andere muzikanten te ontmoeten. Natuurlijk hebben wij al een aantal video’s van Haringrock bekeken, en dat zag er erg goed uit. En bovendien is het geweldig dat de opbrengsten van Haringrock dit jaar naar het goede doel DORCAS gaan.”
Een enthousiast IN MASCON dus die niet kan wachten om naar Katwijk te komen.

De burgemeester van Siegen, Steffen Mues, ontving de band op het gemeentehuis in de mooie oude stad. De meegebrachte banner van Haringrock maakte het plaatje van de burgemeester en IN MASCON compleet.

Haringrock vindt dit jaar plaats op 24 juni.