Katwijkse bands en DJ’s opgelet! Jullie kunnen je vanaf nu inschrijven voor alweer de tiende editie van de Kattukse Nach op woensdagavond 26 april. Drie Katwijkse bands en een Katwijkse DJ krijgen de kans om te spelen voor een groot en enthousiast publiek. Het inmiddels legendarische Katwijkse feestje wordt deze keer niet in de feesttent op het evenemententerrein gehouden, maar voor het eerst op het festivalterrein van het Schuit Koningsdagfestival.

De Kattukse Nach geeft Katwijkse bands, soloartiesten en DJ’s de kans om op te treden voor een groot publiek. En dat is niet alles! Er vallen ook nog geldprijzen te winnen. 500 euro voor de band die de publieksprijs wint met de meeste publieksrespons (lees herrie) tijdens en vlak na hun optreden en 150 euro voor de populairste DJ.
Inschrijven
Dit wil je als band of DJ meemaken!  Je kunt je vanaf nu t/m dinsdag 28 maart inschrijven door een zo uitgebreid mogelijke mail te sturen naar info@kattuk.nl  met daarin een biografie, motivatie, foto en MP3’s (of een link naar je muziek). Voor DJ’s is het wel van belang dat je feestmuziek, House of Top 40 muziek draait.

Uit de inzendingen maakt Kattuk.nl samen met de Oranjevereniging Katwijk aan Zee een selectie van maximaal 10 bands en 10 DJ’s. Vanaf 30 maart tot en met 12 april kan er op deze bands en DJ’s gestemd worden via een poll op de Facebookpagina van Kattuk.nl.
De twee populairste bands en de populairste DJ krijgen een plek op het podium en er is één wildcard, die wordt uitgereikt door de muziekredactie van Kattuk.nl. Op donderdag 13 april worden de winnaars van de poll en de wildcard bekendgemaakt. De organisatie bepaalt de volgorde van spelen.
Schrijf je dus nu in en laat Katwijk horen wat je in huis hebt!

Comments

comments

DELEN