Een gezellige high tea met gluten- en lactosevrije hapjes, vrij van geraffineerde suikers en gemaakt van enkel plantaardige ingrediënten? Dit alles in een sfeervolle omgeving op een authentiek plekje in Katwijk aan Zee aan het Andreasplein pal achter de Boulevard? Het bestaat echt en Arianne Bakkenes van ‘De Voedzaak’ en Marike Bol van ‘Oh My Pie’ organiseren het voor de liefhebbers. Zaterdag 13 augustus van 15.00 – 17.00 uur is ‘Hé Jij! Cafewinkel’ aan de Zuidstraat 1 the place to be. Aanmelden is nog mogelijk bij info@ohmypie.nl.

Bakkenes: ,,Dit is een unieke kans om lekker met elkaar te genieten van zoete en hartige lekkernijen. Samen met je vriend(in), familielid, collega en nog vele andere dierbaren verrassen wij jullie met deze heerlijke high tea. Dit worden twee Katwijkse uurtjes met één aansluitend groot feest voor jullie smaakpapillen.” De over- en ovenheerlijke hapjes worden door B&B, Bol & Bakkenes, zelf bereid. ,,Waar mijn collega zorgt voor de hartige hapjes, maak ik alle zoetige verrassingen. Het worden onze pareltjes die we jullie presenteren bij deze high tea. Bijna zonde om te nuttigen, zo leuk zien ze er ook uit”, aldus de enthousiaste jonge onderneemster Bol.

Ook dit! is Katwijk
De Engelse traditie van de high tea krijgt zaterdag 13 augustus een gezonde Katwijkse ‘saus’ door de natuurproducten waar deze twee jonge Katwijkse onderneemsters louter mee werken. Bakkenes: ,,Genieten, ja samen genieten, van al dat lekkers aan eten en drinken kan ook gewoon gezond zijn. Dat vooral willen we deze middag delen met onze gasten.” Natuurlijk zijn er ook diverse soorten koffie en thee. Bol: ,,De thee wordt verzorgd door TheeFit.nl. En liefhebbers van specerijen kunnen hun neusvleugels laten verwennen met de oosterse geuren van Green Gypsy. Alle gasten krijgen na afloop een goodiebag mee met verrassende producten. En wat niet op gaat, mag men meenemen voor de reis huiswaarts, want we hebben al aanmeldingen uit heel Nederland.”

High tea in Hé Jij! Cafewinkel
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, mail of bel (06-11729259), ook als jullie vragen hebben.

Comments

comments

DELEN