Lee Towers komt op 22 augustus naar Katwijk om op te treden tijdens het benefietconcert voor de bluesband AJ Plug. Voetbalanalist Johan Derksen organiseert het concert in Tripodia. Ook The Clarks, Rudy Bennett en Theo van Es komen optreden.

Het Katwijkse duo Sandra Plug en Klaas Kuijt van de bluesband AJ Plug zijn beiden getroffen door een ernstige ziekte. Plug en Kuijt kunnen niet optreden en moeten het daarom zonder inkomsten doen. Johan Derksen organiseert nu twee benefietconcerten, één in Assen en één in Katwijk. De Katwijkse was ook chauffeur voor de voetanalist.

Ziek
De Katwijkse zangeres kreeg te horen dat ze slokdarmkanker heeft; haar vriend en gitarist heeft suikerziekte en moet binnenkort geopereerd worden. ‘Hoe te behandelen hangt nog even af van een aantal onderzoeken. Ik zal dus voor langere tijd niet kunnen optreden helaas. Jullie zullen ook begrijpen dat ik niet al te vaak op FB te vinden ben, het leven is momenteel een rollercoaster, en gezondheid gaat nu voor alles. Until better days’, reageert Sandra Plug via haar FB-account.

Kaarten zijn te koop via de Nationale Theaterkassa: www.benefietconcert.ntk.nl.