KATWIJK – Stichting Protestants Christelijke Peuterspeelzalen Katwijk (PCPK) is een christelijke organisatie met zeven peuterspeelzalen in Katwijk en Valkenburg.

Om de komende ontwikkelingen in de sector op professionele wijze het hoofd te bieden, zijn zij op zoek naar nieuwe vrijwillige bestuursleden. Bestuursleden zijn mede verantwoordelijk voor het beleid van de organisatie en de speelzalen die daarbij behoren.

De organisatie zoekt een nieuwe voorzitter die de bestuursvergadering leidt en zicht houd op de algemene ontwikkeling van de organisatie. Daarnaast een bestuurslid onderhoud en een bestuurslid HRM. Ze vragen affiniteit met het peuterspeelzaalwerk, dat bestuursleden de christelijke grondslag van de stichting onderschrijven en meelevend lid zijn van een christelijke gemeenschap in de gemeente Katwijk.

Voor meer informatie of om interesse kenbaar te maken kunt u contact opnemen met de bestuurssecretaris op info@pcpk.nl. Meer informatie over de christelijke peuterspeelzalen is te vinden op www.pcpk.nl.

Comments

comments

DELEN