Atletiek Vereniging Rijnsoever gaat een beweegactiviteit organiseren op dinsdagavond specifiek bedoeld voor volwassenen met een maatje meer.

Samen met een deskundige sportleider, Praktijk voor Fysiotherapie Vitaal en Welzijnskwartier kunt u 8 x meedoen met ‘Bewegen met Inzet’.

In beweging komen en blijven
Plezier in bewegen in uw eigen tempo, gezellig samen met gelijkgestemden, is de belangrijkste drijfveer om in beweging te komen en te blijven. We beginnen met een warming up, bijvoorbeeld wandelen op de baan en allerlei oefeningen om de spieren warm te krijgen. Daarna doen we eenvoudige spelvormen met diverse materialen. Na afloop kunt u gezellig wat drinken in de kantine van AV Rijnsoever.

Gezondheidscheck
Beweeg Met Inzet is een initiatief van AV Rijnsoever samen met Welzijnskwartier om een gezonde leefstijl na te streven. U bent positief met uw lichaam bezig, gezellig aan het bewegen en u ontmoet ook nog leuke mensen. AV Rijnsoever werkt samen met Vitaal, voor een gezondheidscheck en een diëtiste, voor tips over voeding. Voor meer informatie over eventuele deelname kunt u ook uw huisarts om advies vragen.

Praktische info
Start: dinsdag 4 oktober, van 19.30 uur tot 20.30 uur
Aantal bijeenkomsten: 8
Begeleiding: Jan Hazekamp
Locatie: AV Rijnsoever Sportpark de Krom, Olympiaweg 2
Voor wie: Voor iedereen boven de 18 die op een leuke en verantwoorde manier de extra kilo’s te lijf wil gaan.

Meedoen
Vindt u dat u een maatje meer heeft en lekker in beweging wilt komen? Doe dan mee en schrijf u direct in via Welzijnskwartier. Tot 1 oktober kunt u zich inschrijven. U kunt dan 8 weken mee doen met een beweegprogramma, dat speciaal aan uw eigen behoeften voldoet. Voor meer informatie over de cursus en informatie over de kosten kunt u mailen met saskiakoster@welzijnskwartier.nl. of bellen 071-4033323.

Comments

comments

DELEN