De herinrichting van de wijk De Noord, Sluisweg en omgeving, is bijna klaar. VolkerWessels onderneming KWS, die de werkzaamheden heeft uitgevoerd, en de gemeente Katwijk willen de omwonenden bedanken voor hun geduld en begrip. Speciaal daarom zullen wethouder Jacco Knape en omgevingsmanager Gert-Jan Roth op woensdag 24 augustus tussen 13:00 en 14:30 uur, ijsjes uitdelen op het schoolplein van de Colignyschool (Weth. Meerburgkade 38, Katwijk). Voor de kinderen is tevens een luchtkussen aanwezig.

De werkzaamheden aan de herinrichting van De Noord zijn 31 maart dit jaar gestart. Deze eerste fase, Sluisweg en omgeving, is onderdeel van een omvangrijker plan. Tussen 2014 en 2019 wordt de complete openbare ruimte van De Noord opgeknapt.

De afgelopen maanden is er gewerkt aan Herinrichting De Noord 2.0, fase 1. Hierbij is onder meer de gemeentelijke hoofdriolering aan de Sluisweg en Rijnmond vernieuwd. Daarbij is de Sluisweg vanaf Rijnmond tot aan de Burgerdijkstraat aangepakt. Hieronder vallen ook de Te Brittenstraat, de Keltenstraat en de Hoogstraat.

Comments

comments

DELEN

4 REACTIES

  1. Wat een leuke afsluiting en een passende locatie. Daar zullen de kinderen blij mee zijn. Succes!
    Trouwens een zeer mooi project.

Comments are closed.