Met de zomer in aantocht, gaat ook het strandseizoen weer van start. Dit jaar zetten de bewoners van ’s Heeren Loo zich in om de zeereep en de duinen schoon te houden. Wethouder Jacco Knape licht toe: “Ik ben hier heel blij mee. We combineren dagbesteding met een heel nuttig doel, namelijk het schoon houden van onze kust. Daar heeft iedereen plezier van. Van een schoon strand wordt iedereen blij.”

Het strand is van ons allemaal
Iedereen kan bijdragen aan het verhogen van het plezier op het strand. Dat begint al op de fiets hier naartoe. Kom je naar het strand, zet dan je fiets aan de kant. Zo blijven de strandopgangen vrij voor eventuele hulpdiensten.

Houd de boel schoon
Natuurlijk is een dagje naar het strand vooral plezierig. Niets is heerlijker dan je handdoek uit te rollen, parasol op te zetten en te genieten. Om het strand schoon te houden, kun je bij de strandexploitanten afvalzakjes en asbakjes afhalen. Maak vooral ook gebruik van de afvalbakken.
Samen met Arie – hij maakt in opdracht van de gemeente iedere dag de zeereep, de paden in de zeereep en de strandafgangen schoon – en Schaddé van Dooren – zij zorgen iedere dag weer voor een schoon strand – houden we gezamenlijk het strand schoon een aangenaam.

Houd de boel veilig
De zee biedt ontspanning maar kan ook gevaarlijk zijn. Pak een informatieflyer mee voor veiligheidstips tijdens een dagje strand. Let goed op elkaar. Ga niet te ver de zee in. En let op de vlaggen bij de KRB-posten die aangeven of het gevaarlijk of zelfs verboden is om de zee in te gaan.

Van een schoon en veilig strand wordt iedereen blij
Wat is er eenvoudiger dan aan het einde van een warme dag aan het verkoelende strand om even langs de afvalbakken te lopen. Zodat je de volgende dag je handdoek weer kunt uitrollen op een schoon plekje.

Comments

comments

DELEN