Katwijk doet in 2016 samen met Welzijnskwartier mee met de Week van de Amateurkunst (WAK) van 28 mei t/m 4 juni. De WAK is een landelijk initiatief waar de amateurkunst extra wordt belicht.

Tijdens de Week van de Amateurkunst presenteren verenigingen zich door bijvoorbeeld een gewone repetitieavond openbaar te maken, muzikale workshop te geven, open dag te houden of een presentatie te geven.

Welzijnskwartier nodigt u uit om tijdens de WAK week een bezoekje te brengen aan een van de deelnemers. In het programma 2016 staan alle activiteiten en het hoe en waar. Vragen kunt u mailen naar cultuur@welzijnskwartier.nl. Kijk ook op waknederland.nl.


Met ‘Kijk kunst! Voor het Raam’ willen we de amateurkunst op een laagdrempelige manier onder de aandacht brengen van het publiek. Meedoen aan ‘Kijk Kunst! Voor het Raam’ is heel eenvoudig.

1 Hang een eigen kunstwerk voor het raam, zodanig dat deze vanaf de openbare weg te zien is
2 Hang de poster van Kijk Kunst! Voor het Raam erbij
3 Maak een foto vanaf buiten en mail deze naar j.vanderbent@katwijk.nl

Wilt u een poster ontvangen? Mail uw aanvraag naar j.vanderbent@katwijk.nl of download de Posteriktoon-poster-kvhr-drukwerk.pdf kijk Kunst poster en druk deze zelf af. Een jury beoordeeld de inzendingen op de kwaliteit van het kunstwerk, de creativiteit en op de wijze van tentoonstellen. De drie meest originele inzendingen worden beloond met een unieke Cultuurbox! Insturen kan vanaf 16 mei tot en met 6 juni.

Comments

comments

DELEN