De Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam blijft langer dan verwacht gesloten. Eerder de week werd in de bibliotheek aan de Schelpendam asbest aangetroffen.

Om elk mogelijk risico uit te sluiten voor het publiek en medewerkers, is er nader milieu-onderzoek gedaan door een gespecialiseerd bedrijf. Dit onderzoek heeft uitgewezen dat de aangetroffen hoeveelheden asbestvezel in de atmosfeer van de publieke ruimtes en kantoren ruim onder de wettelijke norm zijn. Toch blijft de Hoofdbibliotheek voorlopig dicht, in afwachting op sanering van het asbest. Vanaf dinsdag 17 mei wordt Bibliotheek Hoornes-Rijnsoever aan de Hoorneslaan voorlopig de hoofdvestiging. De openingstijden daar worden uitgebreid naar die van de Hoofdbibliotheek. Geplande activiteiten worden verplaatst naar andere vestigingen. Meer specifieke informatie volgt later.

Ondertussen kunt u natuurlijk terecht met uw boeken en vragen in onze andere vestigingen in Hoornes/Rijnsoever, Rijnsburg en Valkenburg. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is, worden deze direct gedeeld via verschillende kanalen. De directie hoopt en rekent op het begrip van het publiek.

Comments

comments

DELEN