Op zoek naar een gezellige avond met vele bekenden, waarbij u ook het goede doel kunt steunen, dan bent u vrijdag 14 oktober om 20.00 uur van harte welkom op de 113e kerkenveiling van parochiekern H. Joannes de Doper in de Kerkstraat 68 in Katwijk. Piet van Dijk, de man die alle mondhoeken omhoog laat gaan van jong tot oud(er), zet een 234 kavels in de verkoop. U kunt uw financiële steentje bijdragen door te bieden en te kopen , maar binnenkomen verplicht tot niets. Dus kom gewoon gezellig langs en dat kan natuurlijk ook later op de avond.

Voor alle gasten is er gratis koffie / thee bij aankomst. Wilt u mogelijk meebieden, dan kunt u een biedbordje bij de organisatie opvragen. Dat staan ze u af met een grote glimlach en u krijgt er nog twee consumptiebonnen bij. Waar vind je nog zo’n gastvrijheid? Het leuke van deze veiling is dat u soms iets koopt ver onder de winkelprijs. En wat te denken van kavels als: rondleiding Katwijks Museum vijftien personen, vispakketten, bloembollen, paaskaars uit de kerk van 2015, diverse flessen met zeer uiteenlopende vloeistoffen, dartbord, grote planten, tassen levensmiddelen en nog veel meer.

Waarom biedt u mee?
De opbrengst van de jaarlijkse kerkenveiling wordt elk jaar benut om speciale doelen te realiseren. Voor deze veiling zijn dat de gedeeltelijke bekostiging van een nieuw orgel en verbetering van de live ontvangst thuis van de vieringen in de kerk, maar natuurlijk ook om terug te beluisteren. Nou, als daar de bordjes niet voor omhoog gaan! Het is elke keer weer de sport om te proberen meer op te halen dan voorheen. In 2015 was het met € 21.773 de derde opbrengst ooit en weer € 1.000,- meer dan het jaar daarvoor. De opbrengst vorig jaar is o.a. besteed aan de aanschaf van de beamers. En daar hebben we nu elk weekend profijt van.

U komt toch ook?
De traditie van deze kerkenveiling is mogelijk doordat jaarlijks vele bedrijven en particulieren een kavel beschikbaar stellen. Bent u op zoek naar iets moois om mee thuis te komen en vooral een leuke avond vol humor? U bent vrijdag 14 oktober om 20.00 uur dan van harte welkom in de grote zaal van ‘de kleine JOANNES’ aan de Kerkstraat 68 in Katwijk aan den Rijn.

Comments

comments

DELEN