Op zaterdag 19 november vindt de derde editie van Big Party Plus plaats in het clubgebouw van de Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk (DVS) aan de Nieuwe Duinweg 51 in Katwijk. Na de geslaagde editie van vorig jaar heeft DVS Big Band Plus coverband Cover the Cage uitgenodigd om samen opnieuw een unieke feestavond met spetterende muziek te organiseren.

DVS Big Band Plus is opgericht in 2009 en heeft in het verleden al van zich laten horen door bijzondere samenwerkingsverbanden met diverse artiesten en bands binnen en buiten Katwijk. Zo heeft het orkest in 2014 nog opgetreden met musicalster Antje Monteiro bij de eerste editie van Big Party Plus.

Cover the Cage bestaat uit een groep studenten die niet te temmen zijn. Naast het maken van muziek is er maar één ding dat deze studenten willen: FEESTJES BOUWEN! Een avondvullend programma waarbij de hits in recordtempo om je oren vliegen op een manier dat alleen CTC kan. Swingen in de 80’s, hakken in de 90’s, meezingen in de 00’s, deze band speelt het allemaal. Cover the Cage brengt een avondvullend feest vol muzikale wentelingen en humor.

DVS Big Band Plus en Cover the Cage vormen in november een gecombineerd gelegenheidsorkest waar menig orkest jaloers op mag zijn. Swingende soulmuziek, ontroerende ballads en authentieke bigbandmuziek: bij DVS Big Party Plus komen ze allemaal voorbij. De unieke samenwerking tussen bigband en coverband zorgt voor een swingend programma wat de titel “Disco Matters” heeft gekregen.
“Big Party Plus is geen concert, maar een mix van een top muzikaal programma en ontspanning”, aldus Bart van Meijl, dirigent van Big Band Plus. “De hele avond is er voldoende gelegenheid om naar muziek te luisteren, bij te praten met vrienden en kennissen en sfeer en meer te proeven, want voor een hapje in winterse sferen en een drankje wordt gezorgd. Samen met de mooie entourage in het clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg maakt Big Party Plus tot een niet te missen avond.”

Toegang
Iedereen is 19 november van harte welkom in het clubhuis van DVS. De toegang is gratis.
Samen met u wil het orkest en de band zorgen voor een eigentijdse muzikale avond.

Comments

comments

DELEN