Wilt u meer informatie en handzame tips krijgen hoe u criminelen thuis, op internet, op straat en in winkels kunt weren? De gemeente organiseert, in samenwerking met politie Katwijk en zorgverlener DSV, een bijeenkomst voor senioren over veiligheid.

Na succesvolle bijeenkomsten in Rijnsburg en Katwijk Noord is dit keer Katwijk aan Zee aan de beurt. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 17 september bij verpleeghuis Salem, Duindoornlaan 34 en start om 10.15 uur.

Senioren worden sneller doelwit van criminele activiteiten. Landelijk, maar helaas ook in Katwijk. Om die reden wordt in elke dorpskern van de gemeente een bijeenkomst over veiligheid georganiseerd speciaal voor senioren en mantelzorgers die regelmatig in contact staan met ouderen. Alle senioren uit Katwijk aan Zee zijn met een brief uitgenodigd.

Naast de gemeente en politie, zijn ook Hoogvliet en de SNS Bank aanwezig en lichten zij uitgebreid toe hoe een criminelen geen kans krijgt in huis, op internet, op straat en in winkels.

Wilt u ook aanwezig zijn? Geef u vóór 16 september op via het emailadres oov@katwijk.nl of via tel. (071) 406 5215. Geef daarbij aan met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. Graag tot dan. .