Aan belangstellende kijkers en gelukkig ook kopers was er geen gebrek bij de verkoopdag van quiltgroep ‘de Bonnette’. Na de aankopen bleven de meeste bezoekers die zaterdag 11 november ook nog even koffie drinken met een lekker stukje eigen gebak erbij. Het werd al met al een hele leuke dag in ‘de kleine JOANNES’ naast de r.-k kerk in Katwijk aan den Rijn. En voor de twee goede doelen werd in totaal het schitterende bedrag van € 900,- behaald.

Ibolyka Meijer, actief lid van ‘de Bonnette’: ,,Naast grote quilts was er ook allerlei ander handwerk te koop zoals o.a. wollen mutsen, leuke gebreide portemonneetjes, kinderschortjes met een paar bak attributen in het zakje en kleine wollen ijsmutsen om in de kerstboom te hangen. We kregen dan ook hele leuke reacties van de vele bezoekers.”

Goede doelen
Het eerste doel loopt via Omroep MAX die de Indische Nederlanders op Java helpt. Zij hebben het zwaar en ondervinden weinig hulp in eigen land. Het tweede doel is het kindertehuis ‘Bethlehem’ te Temanggung, ook op Java. Deze keer wordt het geld besteed voor de studiefinanciering van de kinderen. Voor elk doel wordt dus € 450,- overgemaakt.
Meijer: ,,Alle kopers, bij deze  onwijs bedankt en we gaan met de dames van de quiltgroep weer met veel plezier beginnen aan nieuwe werkstukken voor de verkoopdag volgend jaar.”