Van 27 t/m 30 augustus vindt in Museum De Zwarte Tulp in Lisse de bijzondere bloemententoonstelling ‘Celosia Meets Art’ plaats. Celosia is één van de meest attractieve producten in het bloemensortiment.

Het kent een rijke schakering van kleuren en vormen, waardoor bloemisten en consumenten geïnspireerd worden. Hierdoor ontstaan steeds weer nieuwe vormen van bloemsierkunst.

Arrangementen
Gedurende de bloemententoonstelling zullen arrangementen van Saskia Broers (www.fluitenkruid.com) te zien zijn in het hele museum. Donderdag 27 augustus vindt een besloten bijeenkomst plaats voor handelaren, kwekers en veredelaars. Tijdens deze bijeenkomst brengen de vakmensen hun voorkeur uit voor de beste Celosia.

Een jaar lang gratis bloemen
Op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus kunnen museumbezoekers hun voorkeur aangeven via een grootscheepse Facebookactie. Op de Facebookpagina van Museum De Zwarte Tulp staan de 7 tentoongestelde soorten afgebeeld. Nadat bezoekers de soorten in het museum hebben bekeken brengen zij hun voorkeur uit door een van de 7 soorten op de Facebookpagina van het museum te liken en deze soort een naam te geven. De bezoeker die de juiste soort heeft geliked én de origineelste naam heeft bedacht wint 12 bloemenbonnen ter waarde van €50,- per stuk, welke te besteden zijn bij een lokale bloemist.

Prijsuitreiking
Zondag 30 augustus om 15.00 uur wordt in het bijzijn van pers en vakmensen in Museum De Zwarte Tulp de winnaar van de Facebookactie bekend gemaakt.

Voor meer informatie: www.museumdezwartetulp.nl

Comments

comments

DELEN