Çreatief met bloemen in het Katwijks museum en lekkere meezingers tijdens de muziekquiz: bijzondere activiteiten tijdens het Zomers Palet die de senioren niet hadden willen missen.

Het bleek afgelopen woensdag nog niet zo makkelijk om een kleine corsage in elkaar te frutselen, maar onder leiding van Petra en met hulp van de vele vrijwilligers kon iedereen aan het einde van de ochtend langs de schilderijen lopen met een heuse corsage. Opgespeld en wel keek iedereen z’n ogen uit naar de mooie schilderijen van Blommers. Onder leiding van een gids zijn ze zeker wijzer geworden over de passie van de bevlogen schilder, die treffend de taferelen op het strand van Scheveningen en later Katwijk op het doek kon krijgen.

Meezingen en diep nadenken
Veel meezingers samen met Aad zorgde afgelopen dinsdag voor gezelligheid in de Coligny. Samen met Maria van der Plas van Welzijnskwartier genoten de ouderen van de muziekquiz en moest men diep nadenken en goed luisteren om de muzieknummers te raden.

Op ontdekkeningsreis met cabaretduo
Aankomende week op woensdag 10 augustus treedt het cabaretduo Annet Imthorn en Gerie van Vliet op in het Trefpunt. Op humoristische wijze nemen de gezusters u mee op ontdekkingsreis. Beleef met hen hoe je kunt kringlopen op diverse manieren. Leef mee met de ergernissen tussen ‘hartsvriendinnen’. Wist u dat er vrijwilligers zijn die hun taak wel heel ruim zien? Dit alles zal u duidelijk worden als u kijkt naar de voorstelling over de kringloop van het leven.

Inschrijven
U kunt zich nog inschrijven voor de komende activiteiten. Op dinsdag 16 augustus is er een speciale dansvoorstelling door onze eigen ouderen in ’t Dorpshuis. Naast het zien van de voorstelling gaat u zelf meedoen. Natuurlijk alleen als u dat zelf wilt. Woensdag 17 augustus is alweer de laatste activiteit in de Zwanenburg, waarin we terugkijken op de afgelopen weken met alle mooie beelden en foto’s. Paul van Houten zorgde voor een kleurrijk Zomers palet met veel leuke plaatjes van de afgelopen weken. Het inschrijfformulier kunt u ophalen of op de site www.welzijnskwartier.nl vinden, invullen en afgeven of opsturen naar Welzijnskwartier, Huize Callao Callaoweg 1 te Katwijk.