KATWIJK – Verenigingen in de regio’s Holland-Rijnland, Midden-Holland en Metropoolregio Rotterdam Den-Haag kunnen deelnemen aan de campagne “Bob in de Sportkantine”. De campagne spoort bezoekers van sportkantines aan om op een positieve manier alcoholvrij te rijden. Én met elkaar af te spreken wie als Bob zijn sportvrienden veilig naar huis brengt. Een echte Bob heeft 0% op!

Wij doen mee!
Sportclubs kunnen op verschillende manieren meedoen aan de campagne en worden daarvoor ook nog eens beloond. Sportverenigingen kunnen gratis een campagnepakket met promotiemateriaal bestellen, het campagneteam uitnodigen bij een belangrijke wedstrijd of evenement, een sponsorbord op maat bestellen of de docenten vragen om barpersoneel een IVA-training te geven.

Een limousine voor de club?
Sportverenigingen kunnen bovendien een limousine winnen en deze inzetten om de ultieme Bob van de vereniging aan het eind van een verenigingsfeest zijn vrienden thuis te laten brengen.

Hoe wint de vereniging de limo?
In de eerste plaats, gewoon de sportvereniging aanmelden op: www.rovzh.nl/bobsport. In maart en april worden er drie limousines verloot onder de deelnemende verenigingen. Vanaf 1 mei worden er nogmaals 5 limo’s weggegeven door deelname aan de Bob-quiz & acties op social-media.

Comments

comments

DELEN