Boekhandel Van den Berg sluit binnenkort na 108 jaar de deuren. Eigenaar Kornelis van der Gugten gaat met pensioen.

Het lukte hem niet om een nieuwe eigenaar te vinden voor de bekende boekhandel aan de Achterweg. Dus daarom verdwijnt op 1 juli Van den Berg uit het Katwijk Binse straatbeeld. Van der Gugten bedankt de bezoekers op de website: “Wij zeggen u dank voor uw jarenlange loyaliteit!”

HomepageVDBerg

Verschillende Katwijkers laten via social media weten dat ze het erg jammer vinden dat Van den Berg ermee ophoudt:

TwitterBerg

TwitterBerg2

4 REACTIES

  1. Dit doet gewoon pijn… Voor mij was dit een winkel als geen andere, een voorbeeld. En altijd ‘bij de tijd’ gebleven – echt doodzonde. Een prachtig assortiment, geweldige eigenaren en medewerkers – deze sluiting is een groot verlies voor Katwijk!

    • Dank voor de inzet. Je was er echt als klant koning! Wat een keus en vooral service.
      Maar het bureel sterft uit. Carbonpapier, ponskaarten, inktlappen, cahiers, kasboeken, lijm. Het is niet meer. Clean desk moet je bureau zijn. Geef mij maar een rommelig burootje met zo’n bakkelieten telefoon met draaiarm.

  2. Kornelis ik gun je jouw pensioen van harte ! Maar wat vreselijk jammer dat de zaak niet wordt voortgezet ! Zo’n fijne zaak, gigantisch assortiment, altijd top service en prettige medewerkers !
    Ik zal jullie zeker gaan missen !

  3. Al weer een vermindering van kwaliteit van winkelaanbod. Er blijven alleen nog maar 10 brillenzaken en de meuk van landelijke ketens over. Arm Katwijk.

Reacties zijn gesloten.