Naut en Mees hebben het prima naar hun zin bij Feyenoord. Beiden zijn inmiddels gewend aan het reizen naar Rotterdam en het voetballen bij Feyenoord.
Vanaf dit seizoen is Naut zijn broer Mees achterna gereisd naar Rotterdam zodat ze nu beiden bij Feyenoord voetballen.

Twee broertjes bij Feyenoord is speciaal, dat vinden de Rotterdammers ook. Daarom zijn ze pas geïnterviewd voor het Feyenoord-clubblad. Mees speelt als centrale verdediger in Feyenoord O12 als eerstejaars D-pupil in de 2e Divisie. Naut speelt met name centrale verdediger of rechtsback als eerstejaars F-pupil in Feyenoord O8 in de F2 (1e klasse) of F3 (hoofdklasse).
Mees traint drie dagen en Naut twee dagen per week. Op donderdag reizen ze samen met hun chauffeur vanuit school naar Varkenoord en worden ze ’s avonds rond 20:00 uur weer thuisgebracht.

De trainingen bestaan uit verschillende oefeningen waarbij het tempo erg hoog ligt. Daarnaast heeft Mees specialistische sessies, zoals linietraining voor verdedigers en worden videoanalyses van eigen wedstrijden of belangrijke spelsituaties besproken..

Speciaal zijn de wedstrijden tegen andere BVO’s en meerdaagse internationale toernooien waarbij ze in hotels of gastgezinnen slapen. Mees heeft tegen diverse Belgische ploegen gespeeld, maar ook tegen Bayern Leverkusen en Aberdeen. Tijdens de Paasdagen gaat hij naar Turkije voor de Izmir Cup, een internationaal toernooi waar ook Bayern München, Manchester City en Paris Saint Germain aanwezig zijn.

Naut heeft inmiddels zijn eerste internationale wedstrijd tegen Anderlecht gespeeld. Quick Boys volgen ze als niet-spelende leden nog dagelijks. Niet alleen hun voetbalvrienden uit hun oude teams, maar ook als het eerste elftal van Quick Boys thuis speelt, zijn ze altijd op Nieuw Zuid te vinden.

Bron: QuickBoys.nl