Op donderdag 14 april 2016 organiseert Ledenservice Marente van 11.30 uur tot 15.00 uur een compleet verzorgde brunch in ‘Het Strand’ Restaurant aan Zee met aansluitend een presentatie over Kustwerk Katwijk.

De afgelopen jaren is de kust bij Katwijk versterkt met een dijk, maar ook met nieuwe en bredere duinen wat het kustgebied een nieuw gezicht heeft gegeven.

Tijdens de gezellige brunch hoort u meer over dit unieke project en kunt u met elkaar genieten van het uitzicht en het eten. Van het brunchbuffet kunt u kiezen uit diverse broodsoorten, vleeswaren, luxe salades, ‘Van Dobben’ kroket, omelet met garnalen, vers fruit en nog veel meer. Ook de koffie, thee, melk en jus d’orange zijn bij de prijs inbegrepen. Andere drankjes kunt u achteraf afrekenen. Bent u minder mobiel dan zorgen wij dat uw keuze aan tafel wordt gebracht. Rond 14.00 uur wordt de boeiende presentatie over het Kustwerk verzorgd door Marian Krijgsman, VVV Katwijk.

U bent vanaf 11.15 uur welkom in restaurant ‘Het Strand’ Restaurant aan Zee, Boulevard Zeezeide 23 in Katwijk (tegenover de Witte Kerk). Parkeren is mogelijk in de nabijgelegen ondergrondse parkeergarage. De brunch is exclusief voor leden van Marente. Van tevoren reserveren is noodzakelijk. Dit kan tot 30 maart a.s. via telefoonnummer 071 409 32 23. Kijk voor meer informatie over de uitstapjes van Ledenservice Marente op: www.marente.nl/eropuit