Buurtkamer Paspartoe opende op 30 november 2016 haar deuren voor buurtbewoners en andere belangstellenden. De buurtkamer is een ontmoetingsruimte waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten en gezamenlijk activiteiten kunnen ondernemen. Paspartoe is een winkel waar dagbesteding plaatsvindt voor cliënten van ’s Heerenloo, door het creëren van een buurtkamer wil men de contacten met de bewoners in de buurt verbeteren en versterken. De buurtkamer heeft inmiddels ook een opfrisbeurt gehad en ziet er nog gezelliger uit dan voorheen. En vanaf nu gaat de buurtkamer ook een programma aanbieden voor kleine activiteiten.

Buurtkamer Paspartoe iedere woensdag van 10.00 uur tot 12.00 uur geopend en is te vinden aan de Voorstraat 35 in Katwijk aan Zee.

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk, dan bent u bij Buurtkamer Paspartoe ook op het juiste adres. Wij zoeken vrijwilligers die de bezoekers een gezellige ochtend willen bezorgen door koffie aan te bieden, gezellige sfeer te creëren, gesprekken willen stimuleren tussen bewoners en cliënten.

VIAFacebook / Team Wijkwerk - Welzijnskwartier In de Wijken