De buurtkamer TwieDrie in het appartementencomplex aan de Poolster is op zoek naar een vrijwilliger die wil meehelpen met de dagelijkse werkzaamheden in de Buurtkamer.

TwieDrie is een ruimte waar bewoners uit de flat terecht kunnen om elkaar te ontmoeten, hulp te vragen en te krijgen en mee te doen aan activiteiten. Ook kunnen bewoners vijf keer per week eten in de buurtkamer. In TwieDrie kan men buurtbewoners ontmoeten in een ruimte die van iedereen is en waar mensen zich thuis kan voelen

Momenteel is er één vrijwilliger die het merendeel van de dagelijkse gang van zaken regelt, zij is de coördinator van de buurtkamer en is het aanspraakpunt voor de bewoners. Om het werk wat meer te verdelen is de buurtkamer op zoek naar een vrijwilliger die samen met haar deze coördinatie werkzaamheden wil uitvoeren. De werkzaamheden bestaan uit o.a. het bijhouden van de financiën, verzorgen van de inkoop, ondersteunen van de vrijwilligers en het verzorgen van de maaltijden. De taken en werkzaamheden zullen in overleg verdeeld worden.

Voor meer informatie of heeft u interesse dan kunt u contact opnemen met Andrea van Dam, telefoon 071-4026361 of email: andrea.van.damzwanenburg@gmail.com
U kunt natuurlijk ook een keer langskomen in buurtkamer TwieDrie, Poolster 23 in Katwijk, tijdens de koffieochtenden op maandag-, woensdag- of donderdagochtend.