Na het verlies van vorige week vandaag weer een nieuwe wedstrijddag.
De druk is van de ketel, mogelijkheden tot promoveren of degraderen zijn er niet meer.

Tijd om vandaag dan gewoon het eigen spel te spelen en met plezier. Met die gedachten en 2 mini’s van de week Floor en Lotte, dit keer zelfs een tweeling, startten we de wedstrijd. Al snel resulteerde dit in de 7de minuut al in een doelpunt! Via Roxy en de zijlijn komt de bal bij Nadja terecht, die goed blijft kijken en Ilse bereikt, waarna Ilse koelbloedig met haar backhand afmaakt! Een vroege 1-0, waarmee het vertrouwen terug is bij de dames. Meerdere kansen volgen op en neer, en achterin moet er bij Catwyck wat meer op de vrouw gedekt worden, keepster Evelien redt de Dames verschillende keren heel goed.

In de 23ste minuut is het dan toch raak, er word te veel ruimte weg gegeven en dit word genadeloos afgestraft. Direct opgevolgd door een strafcorner in het nadeel van Catwyck in de 24ste minuut waaruit gescoord wordt vanuit de rebound. 1-2, met deze stand gaat Catwyck de rust in. Met een frisse blik staan de dames weer op het veld, en laten vanaf het begin van de tweede helft best goed hockey zien, achterin word rond gespeeld, en over de zijkanten wordt veel ruimte gecreëerd. Catwyck krijgt best wat kansjes, af en toe een corner, maar ook Pijnacker komt af en toe met de lange ballen en snelle spitsen dicht bij het doel. Toch is het Catwyck die de score weet om te buigen in een 2-2. Met een mooie backhand slag is het een goal!

Dit weet Catwyck lang vast te houden, en een doelpunt voor Catwyck lijkt hangt in de lucht, vele keren komen zij voor het doel, maar de bal wil er niet in. In de 65ste minuut krijgt Catwyck een strafcorner, maar deze mislukt en daarmee is het Pijnacker die vanuit een snelle counter weet te scoren. In de laatste minuten, waarin Catwyck de gelijkmaker zoekt is het Ilse die nog een grote kans krijgt, via Roxy die de bal vanaf de achterlijn voor geeft kan zij hem bijna erin schieten, maar hij gaat net voor langs. De eindstand is 2-3. Graag bedanken we al onze supporters, die er elke week weer voor ons staan!

Vorig artikelHulpdiensten ingezet voor gewond meisje op strand
Volgend artikelSpectaculaire demonstraties en meevaren op de reddingboot tijdens Reddingbootdag in Katwijk