Zondag 20 maart, een grijze grauwe eerste lente dag, maar wel met een belangrijke wedstrijd op het programma. Een echte derby, en ook qua ranglijst moesten de punten vandaag mee genomen worden.

De wedstrijd start de eerste 10 minuten minder sterk en chaotisch, waardoor Voorhout een strafcorner forceert. Hieruit wordt niet gescoord en daarna zijn de dames van Catwyck allert! Het zijn de dames van Catwyck die domineren deze wedstrijd. Catwyck is veel in balbezit en weet mooie met aanvallende acties op te zetten. Een strafcorner in het voordeel van Catwyck weten de dames niet af te ronden. De verdediging van Voorhout stond op scherp. De scheidsrechter vond het helaas nodig om nog enkele groene kaarten uit te delen.

Zoals je vaker ziet, als het doelpunt aan de ene kant niet valt, gebeurt het aan de andere kant wel. Uit een counter scoort Voorhout de 1-0 en hierna komen zij met elf dames het 23 meter gebied niet meer uit. Ondanks dat Catwyck er af en toe nog door heen komt is er in de cirkel geen weg naar het doel te vinden. Jammer, hard gewerkt en weer heel goed spel laten zien aan onze altijd trouwe supporter schare! Op naar Castricum 3 april, dan zijn die 3 punten wel voor Catwyck.