Een zonnige zondag, een compleet en fit team, en onze altijd trouwe supporters langs de lijn. Zomaar een aantal ingrediënten om de 3 punten vandaag mee naar de Krom te nemen.

De dames van Catwyck begonnen de wedstrijd wat zwak. Passes kwamen niet aan, er werd niet goed gedekt en ze lieten Hisalis gaan met de bal. Hisalis wist hier van te profiteren en maakte de 1-0. Catwyck werd scherper en voorin kregen zij best een groot aantal kansen, helaas werden deze niet afgemaakt.

Catwyck ging de rust in, en na een pep talk wist zij heel goed wat er beter moest! Dit was ook te zien in het spel, zij liepen een stapje harder en kregen veel grote kansen. Na een mooie actie van Annelies aan de linkerkant, die er overigens iedere keer met gemak voorbij liep, volgende een bal voor de goal langs, en het was Nadja die hem afmaakte! 1-1! Het spel liep beter bij de dames in het geel, en eigenlijk had Hisalis niet veel in te brengen. Helaas werd de 1-2 niet gemaakt, scheidsrechterlijke dwalingen, het missen van kansen, en het verdedigen van Hisalis met z’n allen in de cirkel, had hier enigszins ook wel iets mee te maken. Hij wilde er niet in!!

Volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen. Thuis op de krom tegen Kieviten om 12.45

Comments

comments

DELEN