De kerstdagen komen er weer aan en team CDA Katwijk brengt graag uw persoonlijke kerstgroet over. En dan doen wij er gratis een kerstster bij! Heeft u een dierbaar persoon, een goede vriend, een zorgzaam familielid of bijvoorbeeld buren die altijd voor u klaar staan, stuur hen dan die ene kerstgroet.

Deze succesvolle kerstactie houden wij als CDA Katwijk nu voor het vierde achtereenvolgende jaar. Gewoon, omdat we het belangrijk vinden dat mensen naar elkaar omzien, een warm en vriendelijk gebaar maken en wij op die manier samen onze samenleving een positieve kleur willen geven. Een klein gebaar om iemand een hart onder de riem te steken, of zomaar als blijk van waardering of als een hartelijke groet.

Dit keer kunt u uw aanmelding voor deze kerstgroet via de Facebookpagina van CDA Katwijk of www.cdakatwijk.nl doorgeven. Team CDA Katwijk brengt op zaterdag 17 december uw persoonlijke kerstgroet met kerstster bij de door u opgegeven ontvanger langs. CDA Katwijk wenst alle inwoners van Katwijk alvast goede feestdagen!

Comments

comments

DELEN