Het CDA praat graag met de inwoners van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg over actuele politieke zaken. Iedereen is daarom uitgenodigd voor een openbare bijeenkomst op woensdagavond 7 september.

Al enige tijd wordt er gesproken over Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) tussen Katwijk en Leiden, met ingrijpende gevolgen voor de infrastructuur. Zo zouden de rotondes op de Zeeweg moeten verdwijnen en wordt de inrichting van de Zeeweg en het Vuurbaakplein ingrijpend aangepakt. Graag horen wij van u hoe u in dat onderwerp staat. Raadslid Adger van Helden praat u bij over de actuele stand van zaken en vertegenwoordigers van Smart Village doen hun ideeën uit de doeken.

Input vanuit samenleving
Verder vragen we uw input voor onze delegatie naar CDA1000. Het CDA schrijft voor de verkiezingen voor de Tweede Kamer van maart 2017 samen met haar leden het verkiezingsprogram. Binnenkort schuift een delegatie vanuit Katwijk aan bij de programcommissie. Geeft u hen input mee over zaken als Eerlijke economie, Zorg voor elkaar en FamilIe & Gezin?

Waar en wanneer
Na een kort besloten deel start het openbare deel van de bijeenkomst om 20.15 uur. De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 7 september in De Burgt, Burg. Koomansplein in Rijnsburg.